Stalde

Den hurtigste og billligste løsning på alle pladsproblemer

Fremtidens Staldbyggeri

Future Rundbuehaller ApS er den billigste og bedste kvalitetløsning på staldbyggeri. Med over 40 års erfaring inden for landbrugsbyggeri kan vi tilbyde en hal med anvendelse inden for svine-, ko-, æglæggerstalde og meget andet.

Specielt inden for landbruget er Future Rundbuehaller meget velegnet, da omkostningerne til montering og materialer er meget lave. Dette er medvirkende til, at vi kan tilbyde en af landets laveste m2-priser.

Undertryksventilation

Med vores ny-udviklede indsugningssystem i siderne og de specielle ventilkasser, kan man nu montere et traditionelt undertryks-ventilationsanlæg i en isoleret rundbuehal. Dette giver et optimalt indeklima.

Isolering

 

Hallen kan isoleres med 2×95 mm mineraluld, hvor ved man får skjulte spær. Samtidig får man en indvendig glat og rengørings venlig overflade af PVC og man reducerer muligheden for kulde-broer.

Naturlig ventilation

Vi har udviklet et naturligt udluftningssystem med indsugning i siderne og udluftning i top til en økonomisk overkommelig pris. Dette bruges fortrinsvis i dybstrøelses-stalde, ride-haller og økologiske dyrehold.

Isolering

Hallen kan isoleres med 100 mm mineraluld hvor man så får synlige spær. Dette bruger man primært ved naturlig ventilation.


Kontakt os

Future Rundbuehaller ApS
Grimlundvej 5, Hoven
6880 Tarm
Tlf: +45 7534 3148
CVR: 73460417

Copyright 2017 Future Rundbuehaller ApS